Sistem transportasi Kertas Otomatis

Katrangan singkat:

Sistem transportasi gulung kertas sing cerdas utamane tanggung jawab kanggo transportasi lan manajemen gulungan kertas sing dibutuhake ing jalur produksi bergelombang. Dipérang dadi bagéyan gulung kertas, bagéan pakan gulung kertas, lan bagéyan transportasi gulung kertas lan bagéyan debit gulung kertas. Iki kalebu piranti lunak mekanik lan kontrol, sing pancen nyadari kecerdasan, efisiensi, migunani banget kanggo nambah kacepetan sakabehe garis bergelombang, lan uga nyuda biaya tenaga kerja lan intensitas.


Detail Produk

Tag Produk

Sistem Gulung Kertas

Sistem transportasi gulung kertas sing cerdas utamane tanggung jawab kanggo transportasi lan manajemen gulungan kertas sing dibutuhake ing jalur produksi bergelombang. Dipérang dadi bagéyan gulung kertas, bagéan pakan gulung kertas, lan bagéyan transportasi gulung kertas lan bagéyan debit gulung kertas. Iki kalebu piranti lunak mekanik lan kontrol, sing pancen nyadari kecerdasan, efisiensi, migunani banget kanggo nambah kacepetan sakabehe garis bergelombang, lan uga nyuda biaya tenaga kerja lan intensitas.

Sistem kasebut minangka sistem sing maju. Sing tuku mung kudu tanggung jawab babagan komponen, saluran pipa, pasokan udara, kabel komunikasi lan kabel listrik sing wis dipasang. Pemasok tanggung jawab kanggo ngrancang sistem transportasi lengkap lan nyediakake sistem peralatan lan sistem kontrol, sistem perangkat lunak, sistem pneumatik, sistem hidrolik, produksi pondokan pit lan instalasi lan pelatihan pandhuan.

Parameter Desain

Paper roll transport system-1

Jinis kertas: gulung kertas bergelombang

Diameter: φ300-2500mm

Jembar: 800-2500mm

Maks. Bobot: 3,5ton

Struktur Utama

● Platform feed-roll kertas: kasusun saka platform panyimpenan kertas lan pamisah kertas;

● Peralatan pusat kertas: kasusun saka silinder jack-up, clipboard kiwa lan tengen lan kothak;

● Putar rantai papan: kasusun saka conveyor rantai karton asli, mekanisme puteran lan bingkai (nggunakake struktur dhukungan puteran);

● Konektor rantai papan sing dipakani: kasusun saka macem-macem rantai tipe v, mekanisme transmisi sprocket lan bingkai lan kicker kiwa lan tengen pneumatik; Rantai papan bentuk v kasusun saka piring bentuk v lan bantalan gulung, sudut piring bentuk v 170 derajat, jembaré 250mm;

● Terminal debit kertas: kasusun saka 2 set silinder angkat, nendhang tangan lan krenjang;

● Siji tombol Panganan kertas otomatis tombol: baris produksi dipasang ing sangisore wadhah kertas, lan kasusun saka krenjang lengen mekanik crankshaft ing loro-lorone;

Kita setya karo sistem logistik cerdas, efisien lan khusus saka industri papan bergelombang, lan menehi solusi sing paling cocog kanggo upgrade industri logistik cerdas ing pabrik bergelombang ing saindenging jagad.

2121

Tata Letak Peralatan Utama

Paper roll transport system-1
Paper roll transport system-2
121

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk