Kabar

  • Overcome COVID-19 Epidemic Situation to  Ensure GOJON Overseas Delivery

    Ngatasi Situasi Epidemi COVID-19 kanggo Mesthekake Pengiriman GOJON Luar Negeri

    Juni 2022 bakal teka, setengah taun iki bakal liwati.Sanajan pandemik covid-19 global terus, ngalangi akeh perdagangan internasional, kerja sama antarane GOJON lan pelanggan ing njero lan luar negeri isih tetep apik.Ing sasi kepungkur, kita wis ngirim peralatan GOJON menyang Thailan ...
    Waca liyane
  • GOJON will attend 2022 Russian Packaging Exhibition RosUpack

    GOJON bakal rawuh ing RosUpack Pameran Kemasan Rusia 2022

    Pameran Kemasan Rusia 2022 RosUpack bakal dianakake ing Moskow tanggal 6-10 Juni.GOJON rawuh ing Rospack 2017,2018,2019 lan entuk reputasi apik saka pelanggan sadurunge COVID-19.GOJON, minangka wakil saka perusahaan Cina, lan bakal rawuh ing pameran maneh.Minangka salah sawijining prof ...
    Waca liyane
  • GOJON

    GOJON

    Pandemi covid-19 global terus, ngalangi akeh perdagangan internasional, kerja sama antarane GOJON lan pelanggan ing njero lan luar negeri isih terus maju.Ing sasi kepungkur, kita wis ngirim GOJON Whole pabrik logistik sistem, PMS, etc peralatan kanggo ...
    Waca liyane
  • Main Overseas Delivery in 2021

    Pangiriman Luar Negeri Utama ing 2021

    GOJON Ngirim Sistem Konveyor Karton Otomatis lan PMS menyang Thailand Ing wiwitan taun 2021, garis konveyor karton bergelombang otomatis lan Sistem Manajemen Produk GOJON rampung produksi lan tes kanthi lancar.Set lengkap baris conveyor iki bakal kita ...
    Waca liyane
  • Looking forward to the global corrugated paper industry in 2021

    Ngenteni industri kertas bergelombang global ing 2021

    Kaya sing wis dingerteni, ing taun 2020, ekonomi global dumadakan nemoni tantangan sing ora dikarepake.Tantangan kasebut nyebabake tenaga kerja global lan panjaluk produk, lan nggawa tantangan menyang rantai pasokan akeh industri.Kanggo ngontrol panyebaran epidemi sing luwih apik, akeh perusahaan duwe ...
    Waca liyane
  • Survival Defense of Carton factory: Key strategies to face the COVID-19

    Survival Defense of Carton factory: Strategi utama kanggo ngadhepi COVID-19

    Ngadhepi COVID19, rega kertas mentah nggawe akeh panggedhe sing mudun.Sanajan rega kertas saiki rada mudhun, para panggedhe sing tuku utawa malah nyimpen bahan mentah kanthi rega dhuwur ora bisa pulih saka ...
    Waca liyane
  • Pameran

    GOJON bakal rawuh ing IndiaCorr Expo 2021 Amarga kita rawuh ing IndiaCorr Expo 2019, lan entuk asil sing apik banget, mula kita nyaranake booth IndiaCorr Expo 2021 lan bakal teka ing wektu sing tepat.Amarga COVID 19 lan pengaruhe udakara 2 taun, kita ngarep-arep bisa ketemu adat India ...
    Waca liyane