Gluer Folder Otomatis 1228-S

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi teknis

- Kombinasi gabungan, saben unit bisa digunakake kanthi mandiri, bisa disambungake menyang mesin cetak sing perimeter roller 1000mm ~ 1200mm;

- Milih kanthi cepet lan ngganti urutan, luwih fleksibel kanggo order kanthi jumlah sithik;

- Ukuran produksi minium yaiku 135mm * 135mm;

- Desain khusus kanggo karton sing luwih kenthel lan luwih gedhe;

- Konstruksi sing stabil lan andal kanggo produksi kanthi akeh;

- Kabeh alat ganti sing gegandhengan yaiku saka pemasok sing misuwur ing dunya, sing bisa dipercaya banget.

Rincian Teknis

Kecepatan maksimal mekanik: 150m / m (mesin tunggal), 250m / menit (digabungake karo mesin cetak);

Kacepetan maksimal. 260 pcs / min;

Jinis karton: A, B, C, AB, BC lan tembok siji utawa tembok bergelombang tembok tunggal liyane;

Produktivitas: udakara 21000 PCS / jam (gumantung karo kahanan tartamtu);

Total tenaga (kw): 54.3, tenaga motor utama yaiku 22, tenaga ing kahanan normal 15 ~ 20

Ukuran: 15620 * 4420 * 3033 (tanpa bagean naleni);

Bobot total: udakara 19,1 ton;

Sistem kontrol: adhedhasar PLC;

Panyimpenan maksimal: 1000 pesenan;

dimensi sing bisa diproduksi: Maksimum (mm) .1200 * 2800, Min.260 * 850

Mesin cetak sing bisa dihubungake: perimeter roller 1000mm ~ 1200mm.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk