Pangiriman Overseas utama ing taun 2021

GOJON Ngirim Sistem Konveyor Karton Otomatis lan PMS menyang Thailand

Ing wiwitan taun 2021, baris conveyor karton bergelombang GOJON kanthi otomatis lan Sistem Manajemen Produk rampung produksi lan tes kanthi lancar. Baris konveyor lengkap iki bakal digunakake ing proyek Bangkok, Thailand.

Kita wis kerja sama karo pelanggan luwih saka 10 taun. Kepercayaan Pelanggan minangka pangajab.

WechatIMG506
WechatIMG507
WechatIMG512

Kanthi kualitas produk sing apik, jaringan pemasaran sing sampurna, lan sadurunge layanan dodolan, layanan in-sales lan layanan purna jual, produk GOJON wis laris ing pirang-pirang negara kayata Jerman, Italia, Spanyol, Yunani, Rusia, Belarus Jepang, Thailand lan India lsp lan entuk pujian sing apik kanggo para pelanggan.

GOJON percaya manawa Passion Nggawe Impen lan Impen Nggawe Ajaib, lan bakal tetep tetep ing perusahaan "Nyedhiyakake produk paling apik lan layanan paling apik kanthi rega sing cukup".

GOJON ngarepake bakal tuwuh bareng pelanggan, lan nggawe win-win kanggo jangka panjang.

GOJON Kirimake garis Smart Auto menyang Rusia ing wulan Maret lan baris conveyor karton otomatis otomatis menyang Belarus ing wulan April - April 2021

Maret, 2021, GOJON's Smart equipments: Auto Rotator, Auto Breaker lan conveyor system rampung lan dites kanthi lancar ing lokakarya. Garis cerdas iki bakal digunakake ing Moskow, Rusia.

WechatIMG529
WechatIMG528
WechatIMG530

April, 2021, garis conveyor karton bergelombang GOJON kanthi otomatis rampung produksi lan tes kanthi lancar. Jalur conveyor iki bakal digunakake ing Minsk, Belarus.

Minangka salah sawijining pabrikan profesional ing konveyor pabrik Utuh, garis cerdas Laminating Single Facer, Sistem Manajemen Produksi lan peralatan nggawe kothak Karton, lsp . GOJON nggabungake tim layanan R&D, manufaktur, penjualan lan layanan purna jual, cara lan konsep manajemen modern kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas & stabil, solusi kemasan lengkap lan fasilitas sing gegandhengan. 

WechatIMG514
WechatIMG516

GOJON setya nyedhiyakake solusi turnkey kanthi produk unggulan lan layanan sing sampurna kanggo luwih akeh usaha kanggo ngasilake nilai lan bathi.

Luwih saka 10 taun pengalaman, GOJON nggawe hubungan apik lan stabil karo institusi riset ilmiah lan perguruan tinggi sains, lan tansah ngupayakake nambah kinerja produk lan ngoptimalake struktur produk kanggo mujudake produk sing paling stabil & cerdas.


Wektu kiriman: Jun-22-2021