Babagan Kita

e7e1f7053(1)

Tim Kita

Shandong GOJON Precision Tech. Co., Ltd. sing dununge ing Distrik Pengembangan Teknologi Nasional Nasional, kutha Qingdao, China, seneng transportasi sing trep lan maju lan kaluwihan geografis sing khas sing diwenehake alam.

Minangka salah sawijining pabrikan profesional ing konveyor pabrik Utuh, garis cerdas Laminating Single Facer, Sistem Manajemen Produksi lan peralatan nggawe kothak Karton, lsp industri ing omah lan ing luar negeri. GOJON nggabungake tim layanan R&D, manufaktur, penjualan lan layanan purna jual, cara lan konsep manajemen modern kanggo nyedhiyakake produk sing berkualitas & stabil, solusi kemasan lengkap lan fasilitas sing gegandhengan. GOJON setya nyedhiyakake solusi turnkey kanthi produk unggulan lan layanan sing sampurna kanggo luwih akeh usaha kanggo ngasilake nilai lan bathi.

Luwih saka 10 taun pengalaman, GOJON nggawe hubungan apik lan stabil karo institusi riset ilmiah lan perguruan tinggi sains, lan tansah ngupayakake nambah kinerja produk lan ngoptimalake struktur produk kanggo mujudake produk sing paling stabil & cerdas.

Kanthi kualitas produk sing apik banget, jaringan pemasaran sing sampurna lan sadurunge layanan sales, layanan in-sales lan layanan purna jual, produk-produk kasebut laris banget menyang pirang-pirang negara kayata Jerman, Italia, Spanyol, Yunani, Rusia, Belarus Jepang, Thailand lan India lsp lan entuk pujian sing apik kanggo para pelanggan.
GOJON percaya manawa Passion Nggawe Impen lan Impen Nggawe Ajaib, lan bakal tetep tetep ing perusahaan "Nyedhiyakake produk paling apik lan layanan paling apik kanthi rega sing cukup". Perusahaan ngarepake bakal tuwuh bebarengan karo pelanggan, lan nggawe win-win, ngarep-arep bisa duwe kesempatan kerja sama kanggo jangka panjang mbesuk.

Produk Kita

Pabrik utuh sistem Konveyor

Garis Cerdas Laminating Facer Tunggal

Sistem Manajemen Produksi

Lem & folder otomatis, mesin Stitch

Pemeriksaan Kualitas Otomatis lan mesin cetak kode QR

Piranti kothak karton tambahan liyane

about
12

Kekarepan lan Wawasan

Karsaningsun

Ngundang sampeyan Gabung gabung karo pabrik cerdas.

Visi Kita

Nyedhiyakake produk paling apik lan layanan paling apik kanthi rega sing cukup.

Madeg ing taun 2008, 13 taun pengalaman, nilai ekspor tahunan 2 yuta dolar AS, negara-negara ekspor utama, Jerman, Italia, Spanyol, Yunani, Rusia, Belarus, Thailand, India lan liyane saka 10 negara lan wilayah.