Sistem Konveyor Sabuk Modul Otomatis

Katrangan singkat:

Conveyor hilir lan sistem pemrosesan hilir sing efisien kanggo pabrik karton lan karton bergelombang modern. Liwat tata letak pabrik, rencana sing cukup dirancang kanggo nyipta karton otomatis lan nyuda tenaga kerja lan materi.


Detail Produk

Tag Produk

Sistem conveyor otomatis bisa memenuhi macem-macem persyaratan kardus bergelombang sing menehi lebar lan dawa sing beda. Platform conveyor sabuk modular, distributor listrik sabuk modular, turner sabuk modular XY, lan garis conveyor roller otomatis bisa dirancang miturut idhep pelanggan. Contone, salah sawijining pabrikan sing duwe spesialisasi produksi karton, ora prelu diproses maneh, lan karton bisa dikirim sawise dikemas, lan sistem logistik cukup gampang. Tumpukan output kertas dening stacker diangkut menyang pirang-pirang dock kanthi mobil pengurut listrik. Para pekerja ngrampungake paket karton ing dermaga. Kabeh proses transportasi tumpukan bisa rampung kanthi otomatis utawa manual. Sistem logistik bisa mlaku kanthi efisien, efisien. Kanggo pabrikan sing duwe kemampuan nyithak ing pabrik, karton sing diproduksi langsung diterusake menyang proses produksi sabanjure: mati nglereni, nyithak, nemplek kothak, ndhelik kothak, lan disimpen. Kanggo ngatasi tekanan transportasi palet kertas, pabrikan kasebut kudu ngrancang kabeh logistik tanduran.

Sistem Konveyor Karton sing Cerdas 

1. Ngurangi biaya tenaga kerja 

2. Operasi sing nggampangake 

3. Nyukupi kabutuhan produksi lan manajemen perusahaan modern

Sistem Konveyor ing Zona Buffer

Kanthi ngoptimalake pesenan tuku lan nganyarke kacepetan baris, mode panyimpenan sing ana ora bisa gawe marem panjaluk kapasitas produksi. Nanging, piranti lunak GOJON nggedhekake papan panyimpenan, ngedhunake biaya transportasi, nambah efisiensi operasional, njamin ketenangan lan tumindake lokakarya lan ndadekake papan panyimpenan winates bisa ngasilake regane tanpa wates. 

WechatIMG68

Feed-in lan Feed-out ing Area Pangolahan

Kanggo nanggepi upgrade mesin cetak lan mesin pemotong terus-terusan, sistem conveyor GOJON ngatasi masalah kelelahan penanganan manungsa lan efisiensi sing kurang, kanggo nggawe peralatan pangolahan ngembangake kapasitas efisien mesin cetak lan mesin pemotong mati, nyadari operasi cerdas ing area pamrosesan.

WechatIMG69

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk