Laminator Otomatis Kacepetan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

1. Penyimpangan lembaran ndhuwur bisa didandani karo sistem servo dobel, nyedhiyakake presisi tinggi, lan dimensi sing maju bisa dikontrol kanthi otomatis.

2. Lembar ndhuwur lan lembar ngisor selaras karo register ngarep sajrone proses liwat, proses non-stop iki nyedhiyakake produktivitas sing luwih dhuwur.

3. Struktur mekanik njamin transmisi sinkronis sheet ndhuwur lan sheet ngisor.

4. Kepala feeder kacepetan dhuwur nyedhiyakake kinerja sing stabil lan dipercaya. 

5. Munggah lan mudhun meja propping kanggo sheet ngisor bisa nyuda gesekan sabuk pengisap vakum kanthi efektif.

6. Piranti tekanan kanggo sheet ngisor, nambah stabilitas panganan karton bergelombang tikungan

7. Flap sisih, register sisih narik kanggo nyelarasake kanggo presisi dhuwur saka register sisih.

8. Tekanan bagean penet bisa diatur miturut panjaluk nyata.

9. Konstruksi ngangkat sheet top master-budak nambah efisiensi kerja.

10. Maks. kacepetan laminasi: 12000P / H.

Teknologi Parameter

Model  SAL1650 SAL1450 SAL1300
Maks. Mesin laminasi (mm) 1650x1650 1450x1450 1300x1300
Min. Mesin laminasi (mm) 400x400 400x400 400x400
Bobot lembaran ndhuwur (g / m2) 200-450 200-450 200-450
Lembar ngisor sing cocog (mm) 1 ~ 12 1 ~ 12 1 ~ 12
Akurasi laminasi (mm) +/- 1 +/- 1 +/- 1
Kacepetan paling dhuwur (P / H) 12000 12000 12000
Daya total (KW) 30 28 28
Ukuran mesin (mm) 16350x3850x3210 16000x3650x3210 15700x3500x3210
Bobot total (kg) 11600 10700 9900

FAQ

Q1. Kepiye carane bisa entuk kutipan laminator kacepetan Tinggi iki? 

A: Ninggalake pesen karo sarat sampeyan lan bakal ngubungi sampeyan dening manajer penjualan utawa surat.

P2. Apa laminator jinis offline utawa jinis inline iki?

A: Iki minangka jinis offline. Yen sampeyan butuh jinis inline, priksa baris cerdas laminating facer seri SFL tunggal, yaiku laminator jinis inline. Kita nampa loro sing tuku lengkap lan separo.

P3: Kepiye babagan layanan lan pelatihan sawise sampeyan adol?

A: Yen sampeyan tuku mesin, kita bisa ngirim insinyur menyang facotry kanggo nginstal mesin lan nglatih operator sampeyan babagan cara ngatur lan njaga mesin kasebut.

P4. Apa syarat Jaminan sampeyan?

A: Kita bakal nyuplai komponen ganti nganggo mesin, lan garansi mesin bakal 12 wulan wiwit tanggal BL mesin. Garansi lengkap kasedhiya nalika tuku, hubungi kita kanggo rincian.

P5. Kepiye yen aku ora nemokake model sing dakgoleki?

A: Hubungi kanthi bebas, bisa nggawe model laminator khusus.

P6. Kepiye babagan pangiriman lan bungkus?

A: Wektu pengiriman udakara 40-50 dina, mesin kasebut bakal dikemas nganggo paket pengiriman laut standar

Q7. Apa jinis istilah perdagangan sing kasedhiya?

A. Kita bisa nindakake FOB, CIF lan C & F.

1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk