Kecepetan Rotary Stacker

Katrangan singkat:

* Bingkai putaran siji nyedhiyakake stabilitas dhuwur lan efektif;

* Pre-stacking ing sisih ngarep lan sisih mburi, nampa kertas kanthi tumpukan, njamin supaya tumpukan;

* Tumpukan kertas pisanan bisa ditumpuk karo arah tartamtu (sisih warna munggah), kanthi otomatis numpuk piranti output ora opsional;

* Kertu sing kanthi otomatis / kanthi manual bisa dipilih, mode kanthi manual bisa cocog kanggo karton kanthi ukuran cilik;

* Kontrol visual, gampang operasi, negara kerja bisa ditampilake kanthi otomatis, kanthi otomatis alarm amarga kesalahan utawa kesalahan;

* Sistem kontrol Siemens PLC lan sistem kontrol kecepatan frekuensi-variabel, ngaktifake kontrol kacepetan tanpa mandheg mesin.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

* Bingkai putaran siji nyedhiyakake stabilitas dhuwur lan efektif;

* Pre-stacking ing sisih ngarep lan sisih mburi, nampa kertas kanthi tumpukan, njamin supaya tumpukan;

* Tumpukan kertas pisanan bisa ditumpuk karo arah tartamtu (sisih warna munggah), kanthi otomatis numpuk piranti output ora opsional;

* Kertu sing kanthi otomatis / kanthi manual bisa dipilih, mode kanthi manual bisa cocog kanggo karton kanthi ukuran cilik;

* Kontrol visual, gampang operasi, negara kerja bisa ditampilake kanthi otomatis, kanthi otomatis alarm amarga kesalahan utawa kesalahan;

* Sistem kontrol Siemens PLC lan sistem kontrol kecepatan frekuensi-variabel, ngaktifake kontrol kacepetan tanpa mandheg mesin.

-High speed Rotary stacker-1 (2)

Otomatis Stack metu bagean

* Nalika tumpukan tekan dhuwur ing setelan, piring stacker lan wadhah sementara stacker bakal ngalih kanthi otomatis tanpa operasi.

* Tumpukan bisa obah kanthi otomatis, nyambung karo sistem transfer lemah, bisa stabil kanthi cepet.

Sistem Manajemen Produksi

* Sistem manajemen produksi nyambungake sistem kontrol laminator karo sistem kontrol korugator kanthi sampurna, sing bisa ningkatake efisiensi produksi, nambah produksi, nyuda kerugian bahan baku, nyuda ketergantungan pengalaman operator

* Kabeh faktor sing nyebabake efisiensi dipantau lan diatur dening bagean produksi PMS, kalebu kontrol pangowahan kertas splicer, pangowahan supaya lan liya-liyane.

* Kabeh faktor sing mengaruhi kualitas produk dipantau lan diatur karo bagean kontrol kualitas PMS, kalebu kontrol lem korugator, kontrol sudut bungkus preheater lan liya-liyane.

* Kontrol informasi PMS tanggung jawab kanggo manajemen pesanan, kontrol bahan baku lan statistik laporan.

Sistem Diagnosis Remote

* Insinyur liwat jaringan lan komputer produksi kanggo nggawe sambungan jarak jauh

* Ngatasi masalah sing dituju, bisa nyuda downtime amarga gagal

* Nindakake pangopènan jarak jauh sing perlu lan nganyari sistem kontrol lini produksi

Motor lan Sistem Kontrol

* Bagian utama motor lan kontrol yaiku saka pemasok merek terkenal ing jagad iki lan bisa nggawe stabilitas lan andal kabeh jalur produksi

* Tampilan lan operasi HMI bisa rampung kanthi nutul layar

* Teknologi VFD lan kontrol servo wis ditrapake sacara luas ing lini produksi bergelombang supaya konsumsi energi bakal luwih murah

* Layar operasi kapisah digunakake kanggo meja operasi utama


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk