Warta Perusahaan

  • Main Overseas Delivery in 2021

    Pangiriman Overseas utama ing taun 2021

    GOJON Ngirim Sistem Konveyor Kardus Otomatis lan PMS menyang Thailand Ing wiwitan taun 2021, baris conveyor karton bergelombang otomatis GOJON lan Sistem Manajemen Produk rampung produksi lan tes kanthi lancar. Baris conveyor lengkap iki bakal dadi ...
    Waca liyane
  • Looking forward to the global corrugated paper industry in 2021

    Ngarep-arep industri kertas bergelombang global ing taun 2021

    Kaya sing wis dingerteni, ing taun 2020, ekonomi global dumadakan nemoni tantangan sing ora dikarepake. Tantangan kasebut nyebabake panggaotan global lan panjaluk produk, lan nantang tantangan tumrap rantai pasokan akeh industri. Supaya bisa ngontrol panyebaran epidemi kasebut, akeh perusahaan duwe ...
    Waca liyane
  • Survival Defense of Carton factory: Key strategies to face the COVID-19

    Pertahanan Survival ing pabrik Karton: Strategi utama kanggo ngadhepi COVID-19

    Ngadhepi COVID19, rega kertas mentah nggawe akeh bos krasa surup. Sanajan rega kertas saiki wis mudhun sithik, bos sing tuku utawa malah nyimpen bahan baku kanthi rega dhuwur ora bisa pulih saka ...
    Waca liyane
  • Pameran

    GOJON bakal rawuh ing IndiaCorr Expo 2021 Amarga kita nekani IndiaCorr Expo 2019, lan nampa asil sing apik banget, mula kita duwe cadangan IndiaCorr Expo 2021 lan bakal rawuh tepat waktu. Amarga COVID 19 lan pengaruh udakara 2 taun, Muga-muga bisa ketemu karo India ...
    Waca liyane