Rantai Papan

Katrangan singkat:

Gabungan konektor rantai Dewan lan konveyor Rotasi kanthi fleksibel bisa ngeterake gulung kertas menyang posisi sing dibutuhake, lan duwe efisiensi sing dhuwur, sing nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah fleksibilitas kabeh sistem conveyor gulungan kertas. Sistem transportasi gulung kertas sing cerdas utamane tanggung jawab kanggo transportasi lan manajemen gulung sing dibutuhake ing garis korugator.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Gabungan konektor rantai Dewan lan konveyor Rotasi kanthi fleksibel bisa ngeterake gulung kertas menyang posisi sing dibutuhake, lan duwe efisiensi sing dhuwur, sing nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah fleksibilitas kabeh sistem conveyor gulungan kertas. Sistem transportasi gulung kertas sing cerdas utamane tanggung jawab kanggo transportasi lan manajemen gulung sing dibutuhake ing garis korugator.

● Struktur: kalebu sawetara rantai jinis v, mekanisme transmisi sprocket lan pigura lan kicker kiwa lan tengen pneumatik; Rantai papan bentuk v kasusun saka piring bentuk v lan bantalan gulung, sudut piring bentuk v 170 derajat, jembaré 250mm;

● Peredhot motor: 2.2kw;

● Kacepetan rantai papan: maks 20m / menit, konverter frekuensi, bisa dibalik;

● Bahan sprocket: 45 baja, dipadamake sawise dipateni lan dielingi;

● Bantalan kasebut minangka merek FK, lan rak digawe saka timah lan mentega supaya gampang dirawat;

● Oli gir motor sing dienggo yaiku minyak iso vg220;

● Maksimum maksimal siji gulung kertas: 3 ton;

● Sawise ngrampungake pigura dhasar lan krenjang pigura, kabeh peralatan langsung dipasang ing situs iki. Sawise dites, piring tutup dipasang nganggo sekrup stainless steel lan krenjang bingkai, sing cocog kanggo ndandani lan dirawat pasakitan;

Fungsi

● Saben bagean conveyor chain karton asli bisa nyimpen 1 utawa 2 PC gulung kertas ing kahanan statis. Miturut sinyal saka saluran garis bergelombang, kertas asli kanthi otomatis ditendhang, sing mbantu banget kanggo nambah kecepetan kendaraan;

● Ngurangi mundhut gulung kertas lan nyuda biaya sing mlaku;

● Sadharake operasi otomatis tanpa kendhali.

Kita setya karo sistem logistik cerdas, efisien lan khusus saka industri papan bergelombang, lan menehi solusi sing paling cocog kanggo upgrade industri logistik cerdas ing pabrik bergelombang ing saindenging jagad.

Tata Letak Peralatan Utama

Board chain conveyor-0
Board chain conveyor-1
Board chain conveyor-2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita