Gluer Folder Otomatis 1226

Katrangan singkat:

Kapasitas pangolahan bakal luwih kuwat kanggo karton sing luwih kenthel lan luwih gedhe. Desain mesin awet, pangowahan supaya cepet lan bisa cocog karo syarat produksi batch cilik. Komponen sing digandhengake yaiku tuku saka merek terkenal internasional sing nduweni reliabilitas sing luwih dhuwur. Sabuk sing digunakake kanggo bagean utama ditrapake nganggo sabuk karet kanthi kualitas luar biasa. Fungsi squaring 90 derajat bisa nambah akurasi lipat saka karton (paten). Roda lipatan bisa disetel kanthi level horisontal (paten). Sistem lem Amerika Valco


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

1. kacepetan sabuk conveyor maksimum (m / min): 120

2. efisiensi kerja maksimal (kaca / mnt): 240 (gumantung karo kahanan nyata)

3. total tarif listrik (kw): 20.2 (5-10KW kanthi normal)

4. dimensi (L × W × H) (mm): 12640 × 4250 × 3000 (ora kalebu bagean naleni)

5. bobot total (ton): udakara 13,5

6. pesenan kapasitas memori (set): 250 (diperpanjang)

7. mode kontrol: PLC kontrol sing bisa diprogram kanthi otomatis

8. ukuran kosong:

Maks. Ukuran (mm): 1200 × 2600, min. ukuran (mm): 260 × 740;

Maks. Jembar roda gluing (mm) sing bisa digunakake: 40

Suling: 3 utawa 5 karton plys kanthi suling A, B, C, AB lan BC

Ukuran B lan E bisa minimal nganti udakara 120mm. Yen ukuran ukuran B lan E luwih saka 350mm, bedane antara B lan A kurang saka 670mm lan 1300mm≥A + B≥350mm


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita