Conveyor Roller Drive

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ora

Jeneng Katrangan
1 Ukurane Gumantung ing kabutuhan pelanggan
2 Kacepetan mlaku Maksimum 30m / mnt
3 Dhuwur saka lemah Conveyor Roller jinis drive: 350 +/- 30 mm

Angkat meja ing Drive Roller: 1300mm

4 PLC Simens
5 Konverter frekuensi Simens
6 Sensor Omron
7 Aparatus voltase sithik Schneider
8 Roller φ63.5 * 3 pipa baja galvanis
9 Jarak antarane roller 75mm
10 Motor Wanxin 1.5KW
11 Bingkai Ngisor 120 * 60mm baja persegi dowo
12 Rantai Transmisi rantai nganggo gir gesekan

Conveyor Roller Tipe Drive

12 (1)
12 (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita