Babagan Kita

Profesional, Cerdas, Kelas Dhuwur

  • e7e1f7053(1)
  • 2121
  • asas1
  • sdadsds1

Gojon

Pambuka

GOJON dununge ing kutha Qingdao, China, pengabdian kanggo ngembangake produk inti kayata sistem konveyor pabrik, garis Smart Laminating Single Facer, Sistem Manajemen Produksi etc. Kanthi kualitas produk sing apik banget, jaringan pemasaran sing sampurna lan layanan sing apik banget, produke bisa didol menyang pirang-pirang negara kayata Jerman, Italia, Spanyol, Yunani, Rusia, Belarus Jepang, Thailand lan India dll, lan entuk pujian saka para pelanggan.

  • -
    Diadegake ing taun 2008
  • -
    13 taun pengalaman
  • -+
    Luwih saka 20 produk
  • -$
    Luwih saka 2 yuta

produk

Inovasi

  • LS Series inline high speed laminator and stacker

    Laminer Series laminator kacepetan dhuwur lan stacker

    Spesifikasi Teknis - Lintasan sinkronisasi sheet ndhuwur lan sheet ngisor; - Lembar ndhuwur kanthi otomatis - lembar ngisor sing mriksa-nyelarasake sistem kontrol servo (paten); - Sabuk pengisap vakum kanggo kabeh proses transportasi; - Katup distribusi sinonim; - Platform sing apik kanggo piranti pakan ngarep; - Bingkai nyekeli multi-fungsi kanggo karton sing beda-beda; - Sistem daur ulang lem; - Pandhuan sisih loro meksa nindakake perkara sisih; - Bisa dipilih kanthi otomatis / manual ...

  • High Speed Automatic Laminator

    Laminator Otomatis Kacepetan

    Fitur 1. Sisihan sheet top bisa didandani karo sistem servo dobel, nyedhiyakake presisi tinggi, lan dimensi over-forward bisa dikontrol kanthi otomatis. 2. Lembar ndhuwur lan lembar ngisor selaras karo register ngarep sajrone proses liwat, proses non-stop iki nyedhiyakake produktivitas sing luwih dhuwur. 3. Struktur mekanik njamin transmisi sinkronis sheet ndhuwur lan sheet ngisor. 4. Kepala feeder kacepetan dhuwur nyedhiyakake kinerja sing stabil lan dipercaya. 5. ...

  • Automatic Folder Gluer 1226

    Gluer Folder Otomatis 1226

    Spesifikasi 1. kecepatan sabuk conveyor maksimum (m / min): 120 2. efisiensi kerja maksimal (kaca / mnt): 240 (gumantung karo kahanan nyata) 3. tingkat daya total (kw): 20,2 (5-10KW kanthi normal ) 4. dimensi (L × W × H) (mm): 12640 × 4250 × 3000 (ora kalebu bagean naleni) 5. bobot total (ton): udakara 13,5 6. pesenan kapasitas memori (set): 250 (bisa ditambahi) 7 mode kontrol: PLC kontrol sing bisa diprogram kanthi otomatis 8. ukuran kosong: Maks. Ukuran (mm): 1200 × 2600, min. ukuran (mm): 260 × 740; Ma ...

  • Automatic Folder Gluer 1228-S

    Gluer Folder Otomatis 1228-S

    Spesifikasi teknis - Konstruksi gabungan, saben unit bisa digunakake kanthi mandiri, bisa disambungake menyang mesin cetak sing perimeter roller 1000mm ~ 1200mm; - Milih kanthi cepet lan ngganti urutan, luwih fleksibel kanggo order kanthi jumlah sithik; - Ukuran produksi minium yaiku 135mm * 135mm; - Desain khusus kanggo karton sing luwih kenthel lan luwih gedhe; - Konstruksi sing stabil lan andal kanggo produksi kanthi akeh; - Kabeh suku cadang sing ana gandhengane yaiku saka ...

Warta

Layanan Pisanan

  • Pangiriman Overseas utama ing taun 2021

    GOJON Ngirim Sistem Konveyor Kardus Otomatis lan PMS menyang Thailand Ing wiwitan taun 2021, baris conveyor karton bergelombang otomatis GOJON lan Sistem Manajemen Produk rampung produksi lan tes kanthi lancar. Baris conveyor lengkap iki bakal dadi ...

  • Ngarep-arep industri kertas bergelombang global ing taun 2021

    Kaya sing wis dingerteni, ing taun 2020, ekonomi global dumadakan nemoni tantangan sing ora dikarepake. Tantangan kasebut nyebabake panggaotan global lan panjaluk produk, lan nantang tantangan tumrap rantai pasokan akeh industri. Supaya bisa ngontrol panyebaran epidemi kasebut, akeh perusahaan duwe ...