Laminer Series laminator kacepetan dhuwur lan stacker

Katrangan singkat:

- Lintasan sinkronisasi sheet sheet lan sheet ngisor;

- Lembar ndhuwur kanthi otomatis - lembar ngisor sing mriksa-nyelarasake sistem kontrol servo (paten);

- Sabuk pengisap vakum kanggo kabeh proses transportasi;

- Katup distribusi sinonim;

- Platform sing apik kanggo piranti pakan ngarep;

- Bingkai nyekeli multi-fungsi kanggo karton sing beda-beda;

- Sistem daur ulang lem;

- Pandhuan sisih loro meksa nindakake perkara sisih;

- Pilih fungsi nampa karton kanthi otomatis / manual.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Teknis

- Lintasan sinkronisasi sheet sheet lan sheet ngisor;

- Lembar ndhuwur kanthi otomatis - lembar ngisor sing mriksa-nyelarasake sistem kontrol servo (paten);

- Sabuk pengisap vakum kanggo kabeh proses transportasi;

- Katup distribusi sinonim;

- Platform sing apik kanggo piranti pakan ngarep;

- Bingkai nyekeli multi-fungsi kanggo karton sing beda-beda;

- Sistem daur ulang lem;

- Pandhuan sisih loro meksa nindakake perkara sisih;

- Pilih fungsi nampa karton kanthi otomatis / manual.

Fungsi Pilihan

- Non-mandheg fungsi feed sheet ndhuwur;

- Pencet dipakani piranti;

- Kontrol tekanan kanggo bagean penet;

- Otomatis tumpukan piranti output;

- Pemantauan video kanggo posisi operasi utama.

1
Model  LS1650 LS1450 LS1300
Maks. Mesin laminasi (mm) 1650x1650 1450x1450 1300x1300
Min. Mesin laminasi (mm) 400x400 400x400 400x400
Ukuran panampa maksimal 1650x1650 1450x1450 1300x1300
Min nampa ukuran 500x500 500x500 500x500
Bobot lembaran ndhuwur (g / m2) 200-450 200-450 200-450
Lembar ngisor sing cocog (mm) 0,5 ~ 12 0,5 ~ 12 0,5 ~ 12
Akurasi laminasi (mm) +/- 1 +/- 1 +/- 1
Dhuwur maksimum tumpukan (mm) 1800 1800 1800
Ngonsumsi udhara (L / mnt) 50 50 50
Kacepetan paling dhuwur (P / H) 12000 12000 12000
Daya total (KW) 38 36 36
Ukuran mesin (mm) 32000x5300x3700 32000x5100x3700 30000x5100x3700
Bobot total (kg) 23400 22500 20900

FAQ

Q1. Apa offline utawa inlinelaminator iki? Apa bedane sing dicocogake karo laminator sing kapisah?

A: Iki minangka lamanitor offline, nanging laminator lan stacker integral, nduweni fungsi kacepetan lan otomatis kanthi dhuwur. Yen sampeyan butuh jinis inline, priksa baris cerdas laminating facer seri SFL tunggal, yaiku laminator jinis inline. Kita bisa ngasilake garis lengkap lan separo.

P2: Kepiye babagan layanan lan pelatihan sawise sampeyan adol?

A: Yen sampeyan tuku mesin, kita bisa ngirim insinyur menyang facotry kanggo nginstal mesin lan nglatih operator sampeyan babagan cara ngatur lan njaga mesin kasebut.

P3. Apa syarat Jaminan sampeyan?

A: Kita bakal nyuplai komponen ganti nganggo mesin, lan garansi mesin bakal 12 wulan wiwit tanggal BL mesin. Garansi lengkap kasedhiya nalika tuku, hubungi kita kanggo rincian.

P4. Kepiye yen aku ora nemokake model sing dakgoleki?

A: Hubungi kanthi bebas, bisa nggawe model laminator khusus.

P5. Kepiye babagan pangiriman lan bungkus?

A: Wektu pengiriman udakara 2-3bulan utawa luwih dawa, gumantung saka volume pesanan, mesin kasebut bakal dikemas nganggo paket pengiriman laut standar

Q6. Apa jinis istilah perdagangan sing kasedhiya?

A. Kita bisa nindakake FOB, CIF lan C & F.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita