Laminator inline kanthi kacepetan dhuwur

Katrangan singkat:

* Maks. kacepetan laminasi: 12000P / H, kecepatan liner 150m / menit.

* Laminasi on-line kacepetan dhuwur, papan bergelombang tanpa posisi kaping pindho

* Akurasi kontrol celah gluing yaiku 0,005mm

* Mode potongan tunggal servo koreksi presisi tinggi dilaminasi, pendaptaran ngarep lan sisih ana ing akurasi dhuwur.

* Mode sing wis dicithak ora mbebayani tumrap permukaan warna, ora ana sampah, ora ana kapitunan

* Ora mandheg ngganti tumpukan sheet ndhuwur

* Mode tunggal debit otomatis

* Lembar ndhuwur nganggo jinis tumpang tindih, panganan kertas luwih stabil


Detail Produk

Tag Produk

Laminator Kacepetan Dhuwur SAL

* Maks. kacepetan laminasi: 12000P / H, kecepatan liner 150m / menit.

* Laminasi on-line kacepetan dhuwur, papan bergelombang tanpa posisi kaping pindho

* Akurasi kontrol celah gluing yaiku 0,005mm

* Mode potongan tunggal servo koreksi presisi tinggi dilaminasi, pendaptaran ngarep lan sisih ana ing akurasi dhuwur.

* Mode sing wis dicithak ora mbebayani tumrap permukaan warna, ora ana sampah, ora ana kapitunan

* Ora mandheg ngganti tumpukan sheet ndhuwur

* Mode tunggal debit otomatis

* Lembar ndhuwur nganggo jinis tumpang tindih, panganan kertas luwih stabil

Laminator

* Ndhaptar sisih ndhuwur lembar duwe akurasi sing dhuwur

* Kertas kasebut nggunakake sistem koreksi servo dobel presisi tinggi, jumlah kertas sing maju bisa diatur kanthi mandiri

* Ngadopsi sistem daur ulang lem kanggo nyuda kerugian, efek iketan lem sing stabil

* Rol tekanan nggunakake mekanisme proteksi kakehan kanggo nyegah karusakan sing ora disengaja

* Gluing roller: Bahan stainless steel, koreksi keseimbangan dinamis, permukaan sawise perawatan mecah

* Lem peregangan lem: Bahan karet lumahing, permukaan sawise perawatan mecah

* Ngadopsi penguasa grid magnetik kanggo nyoba jurang gluing roller lan lem peregangan lem, Pemangkasan listrik kanthi tampilan numerik

Sistem Mbenerake

Loro ndhuwur lan sheet ngisor nganggo sistem koreksi penyimpangan impor kanggo njamin akurasi laminasi

Nglereni Mesin

* Servo crosscutting, ndeteksi warna, posisi lan nglereni dawa tetep

* Sistem servo sing diimpor

* Pisau spiral sing diimpor

Konveyor Bagian Tekanan Cepet

* Transmisi sinkronis sabuk ndhuwur lan ngisor, kanggo njamin laminator sheet ndhuwur lan sheet ngisor ora dislokasi

* Sistem koreksi penyimpangan sabuk lebar

* Tekanan sing bisa disetel

FAQ

Q1. Apa laminator jinis offline utawa jinis inline iki?

A: Iki minangka seri SFL tipe inline otomatis lengkap kanthi garis cerdas laminating tunggal. Yen sampeyan wis duwe facer Single utawa 3,5,7 lapisan garis bergelombang, lan pengin nambah laminator inline, mula ora masalah. Kita bisa nggawe garis lengkap lan separo, lan memenuhi permintaan sing disesuaikan.

Q2. Kepiye carane bisa entuk kutipan garis laminator kecepatan tinggi iki? 

A: Ninggalake pesen karo sarat sampeyan lan bakal ngubungi sampeyan dening manajer penjualan utawa surat.

P3: Kepiye babagan layanan lan latihan sawise adol?

A: Yen sampeyan tuku mesin, kita bisa ngirim insinyur menyang facotry kanggo nginstal mesin lan nglatih operator sampeyan babagan cara ngatur lan njaga mesin kasebut.

P4. Apa syarat Jaminan sampeyan?

A: Kita bakal nyuplai komponen ganti nganggo mesin, lan garansi mesin bakal 12 wulan wiwit tanggal BL mesin. Warremen lengkap kasedhiya nalika tuku, hubungi kita kanggo rincian.

P5. Kepiye yen aku ora nemokake model sing dakgoleki?

A: Hubungi kanthi bebas, bisa nggawe model laminator khusus.

P6. Kepiye babagan pangiriman lan bungkus?

A: Wektu pengiriman udakara 2-3bulan utawa luwih dawa, gumantung saka volume pesanan, mesin kasebut bakal dikemas nganggo paket pengiriman laut standar

Q7. Apa jinis istilah perdagangan sing kasedhiya?

A. Kita bisa nindakake FOB, CIF lan C & F.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk