Puter Konveyor

Katrangan singkat:

Gabungan conveyor rotasi lan rantai papan kanthi fleksibel bisa ngeterake gulung kertas menyang posisi sing dibutuhake, lan duwe efisiensi sing dhuwur, sing nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah fleksibilitas kabeh sistem conveyor gulungan kertas. Sistem transportasi gulung kertas sing cerdas utamane tanggung jawab kanggo transportasi lan manajemen gulung sing dibutuhake ing garis bergelombang.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Gabungan conveyor rotasi lan rantai papan kanthi fleksibel bisa ngeterake gulung kertas menyang posisi sing dibutuhake, lan duwe efisiensi sing dhuwur, sing nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah fleksibilitas kabeh sistem conveyor gulungan kertas. Sistem transportasi gulung kertas sing cerdas utamane tanggung jawab kanggo transportasi lan manajemen gulung sing dibutuhake ing garis bergelombang.

● Komposisi struktural: conveyor chain karton asli, mekanisme lan pigura puteran (nggunakake struktur dhukungan puteran);

● Rotary motor : 1.1kw;

● watesan mekanik lan watesan listrik ing pigura ;

● Beban maksimal: 3,5 ton;

● Ngadopsi seri Siemens, sing nggunakake data komunikasi proses lan logika proses independen kanggo ndhukung jumlah kacepetan, transmisi pulsa, bus DP, komunikasi ethernet lan fungsi liyane;

● Ngadopsi kontrol otomatis, kanthi fungsi ngoper otomatis / manual lan fungsi koreksi mandhiri.

● Sistem kasebut nduwe diagnosis lan fungsi alarm kesalahan operasi; modul CPU plc kanthi otomatis bakal diagnosa operasi modul plc. Nalika peralatan ing sistem conveyor gagal sajrone operasi, sistem bakal menehi sinyal alarm visual lan visual kanggo ngelingake pangguna, lan panyebab kesalahan kasebut bakal ditampilake kanthi otomatis ing layar alarm layar tutul, sing gampang digunakake kanggo awake dhewe personel perawatan -kontrol kanggo mbenake. Piranti mandheg darurat, sawise mandeg darurat ing situs ditekan, nyopot sirkuit utama sing cocog kanggo njamin produksi sing aman.

● Sistem kasebut duwe fungsi pengawasan jarak jauh, sing mbutuhake pelanggan nyedhiyakake jaringan eksternal menyang kabinet kontrol;

Fungsi

● Digunakake minangka loro kanggo ngirim lan muter gulung kertas ;

● Operasi otomatis lengkap tanpa wong.

Kita setya karo sistem logistik cerdas, efisien lan khusus saka industri papan bergelombang, lan menehi solusi sing paling cocog kanggo upgrade industri logistik cerdas ing pabrik bergelombang ing saindenging jagad.

Tata Letak Peralatan Utama

2 (1)
2 (1)
2 (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita