Facer Tunggal

Katrangan singkat:

* Troli listrik (Dilengkapi karo motor nyopir merek terkenal)

* Gulung bergelombang tungsten karbida (φ408 / φ360), jinis suling miturut kabutuhan pelanggan

* Desain modular wis ditrapake ing corrugator sing bisa migunani kanggo perawatan lan perbaikan

* Amarga ora ana kothak gir ing mesin, mula geter lan swara bakal suda. Kothak non-gir uga gampang dijaga, ngirit energi luwih akeh, ngirit energi luwih akeh

* Kurang saka 15 menit kanggo ngalih roller sing bergelombang.

* Sistem kontrol hidrolik kanggo njamin operasi mesin sing stabil

* Pangaturan reresik lem presisi tinggi, mode otomatis kanthi kacepetan panyesuaian otomatis, nyuda jumlah lem sing ilang


Detail Produk

Tag Produk

Kaset Single Facer

* Troli listrik (Dilengkapi karo motor nyopir merek terkenal)

* Gulung bergelombang tungsten karbida (φ408 / φ360), jinis suling miturut kabutuhan pelanggan

* Desain modular wis ditrapake ing corrugator sing bisa migunani kanggo perawatan lan perbaikan

* Amarga ora ana kothak gir ing mesin, mula geter lan swara bakal suda. Kothak non-gir uga gampang dijaga, ngirit energi luwih akeh, ngirit energi luwih akeh

* Kurang saka 15 menit kanggo ngalih roller sing bergelombang.

* Sistem kontrol hidrolik kanggo njamin operasi mesin sing stabil

* Pangaturan reresik lem presisi tinggi, mode otomatis kanthi kacepetan panyesuaian otomatis, nyuda jumlah lem sing ilang 

* Fungsi rol meneng otomatis, nalika mati sementara, aja lem garing ing permukaan roller

* Unit gluing bisa dipindhah, gawe resik lan jaga luwih gampang.

* Piranti pendingin sirkulasi banyu kanggo njamin stabilitas lem

* Gulung bergelombang karbida tungsten nggawe manawa umur luwih saka 30 yuta meter.

* Kesenjangan ing antarane roller bergelombang ndhuwur lan roller lem, gluing roller lan lem reresik lem nganggo trending listrik lan tampilan numerik

* Piranti semprotan medium bisa nyetel suhu lan asor saka kertas medium

* Sistem deteksi break kertas kanggo kertas medium lan liner

Splicer (2)

Facer Tunggal

Splicer (3)

Facer Tunggal

Poros Reel Hidrolik Kurang

* Dhiameter maksimum gilingan pabrik: 1500mm

* Bobot maksimum pabrik: 4500kg

* Desain tahan lama lan drive hidrolik lengkap sing bisa njamin mesin bisa dipercaya lan stabil  

* Nglamar collet ekspansi supaya ora ngrusak pusat gilingan pabrik (3 "- 4")

* Rem pirang-pirang pneumatik nggawe ketegangan kertas dadi stabil, Ndherek mbukak piranti sing luwih gampang lan cepet

* Platform kontrol terpadu pusat sing bisa ngontrol splicer lan rel hidrolik

* Kacepetan splicing, radius muter pabrik lan nyetel tegangan bisa ditampilake ing HMI

* Multiple point rem

1

Facer Tunggal

* Sistem hidrolik lan pandhuan, tekanan tekanan hidrolik mindhah mobil rel, tekanan hidrolik mbantu proses loading lan pandhuan

* Marake titik multi, sistem Memuat Otomatis

* Ngontrol mobil kanthi otomatis kanggo ngirim gilingan menyang tengah mesin (pusat otomatis)

* Ngontrol collet kanthi otomatis karo tengah muter pabrik lan klem tengah kasebut kanthi kenceng

* Mbusak gulungan pabrik kanthi otomatis

Splicer Otomatis

* Lebar panyambungan: 1650mm

* Dhiameter maksimum gilingan pabrik: 1500mm

* Kekuwatan tarik minimal: 3N / mm

* Bobot sing cocog kanggo kertas: 95-400g / m2, Kecepatan panyambungan: 80 / 220M / min (gumantung saka kualitas kertas)

* Rentang kontrol ketegangan: 10-100kgf

* Kanggo bagean listrik, kontrol utama yaiku kontrol PLC, tingkat kesalahan sing kurang lan kinerja sing cukup stabil

* Spasi tumpang tindih ing antarane kertas anyar lan kertas lawas mung 4 sentimeter, papan sing gegandhengan caket banget lan papan kontak ora prelu dijupuk sing bisa nyuda kerugian

* Umur layanan cam pisau kertas nganti 15 taun tanpa ana pangowahan

Splicer (4)

Tukang sambung

Preheater (Rotatable)

* Diameter roller pra-dadi panas: 1000mm, produk baja, sudut bungkus 360 derajat

* Rol utama digawe saka paduan aluminium lan diameteripun 120mm

* Motor nyuda kacepetan nggawe preheater meneng kanthi kecepatan tetep

Splicer (1)

Pra-pemanas


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk