Ngarep-arep industri kertas bergelombang global ing taun 2021

Kaya sing wis dingerteni, ing taun 2020, ekonomi global dumadakan nemoni tantangan sing ora dikarepake. Tantangan kasebut nyebabake panggaotan global lan panjaluk produk, lan nantang tantangan tumrap rantai pasokan akeh industri.

Supaya bisa ngontrol panyebaran epidemi kasebut, mula akeh perusahaan sing ditutup, lan akeh negara, wilayah, utawa kutha ing saindenging jagad sing dikunci. Pandemi COVID-19 bebarengan nyebabake gangguan pasokan lan permintaan ing jagad sing gegandhengan global. Kajaba iku, topan bersejarah ing Samodra Atlantik nyebabake gangguan bisnis lan kasusahan urip ing Amerika Serikat, Amerika Tengah, lan Karibia.

Sajrone wektu suwene, kita wis ngerteni manawa konsumen ing saindenging jagad tambah akeh gelem ngowahi cara tuku barang, sing nyebabake tuwuhing pangiriman e-commerce lan bisnis layanan saben omah liyane. Industri barang konsumen adaptasi karo pangowahan iki, sing nuwuhake tantangan lan kesempatan menyang industri kita (umpamane, kenaikan terus kemasan bergelombang sing digunakake kanggo transportasi e-commerce). Nalika terus nggawe nilai kanggo pelanggan liwat produk kemasan berkelanjutan, kita kudu nampa pangowahan kasebut lan nggawe penyesuaian tepat waktu kanggo nyukupi kebutuhan sing beda.

Kita duwe sebab optimis babagan taun 2021, amarga level pemulihan sawetara ekonomi utama ana ing level sing beda-beda, lan dikarepake vaksin sing luwih efektif bakal ana ing pasar sajrone wulan ngarep, supaya bisa ngontrol epidemi kasebut.

Saka kuartal pertama nganti kuartal kaping telu taun 2020, produksi papan kontainer global terus berkembang, kanthi paningkatan 4,5% ing kuartal pertama, paningkatan 1,3% ing kuartal kaping loro, lan paningkatan 2.3% ing kuartal kaping telu . Angka kasebut negesake tren positif sing ditampilake ing pirang-pirang negara lan wilayah ing paruh pertama taun 2020. Tambah ing kuartal kaping telu utamane amarga produksi kertas daur ulang, nalika produksi serat prawan ilang momentum nalika musim panas, kanthi penurunan umume 1,2%.

Liwat kabeh tantangan kasebut, kita wis ndeleng kabeh industri kerja keras lan nyedhiyakake produk karton supaya rantai pasokan penting bisa mbukak kanggo ngirim panganan, obat-obatan lan pasokan penting liyane.


Wektu kiriman: Jun-16-2021